MENTORSTVO

Darko Budeč

Darko Budeč, osnivač i predsednik kompanije Buck, je preduzetnik preko četvrt veka i pravi vizionar.
U izboru Ernst&Young-a, izabran je za preduzetnika godine 2012., gde je nakon toga predstavljao Srbiju na takmičenju za svetskog preduzetnika godine u Monte Karlu.

Dušan Perović

Osnivač kompanije „Termovent”, koja je od male zanatske radionice koja je proizvodila određene vrste ventilatora i klima-komora, danas izrasla u svetski priznatu kompaniju koja ima više od 200 zaposlenih, kompletirala je preko 200 projekata u oblasti klima-komora, čistih soba i inženjeringa.

Goran Kovačević

Goran Kovačević je osnivač i generalni direktor kompanije Gomex, lanca maloprodajnih objekata, koja danas ima preko 2.000 zaposlenih i promet od 160 miliona evra.

Mila Litvinjenko

Osnivač i direktor najpoznatijeg domaćeg kozmetičkog brenda Aura.
Neke od nagrada kompanija: Top Serbian Brends, Kapetan Miša Atanasijević, Superbrands 2017-2018, Najbolje iz Srbije 2017, itd. Mila je lično "Cvetom uspeha za ženu zmaja", kao i regionalnom nagradom za najuspešniju ženu regiona "Veuve Clicquot Business Woman Award"

Nebojša Matić

Mikroelektronika je jedna je od najznačajnih svetskih kompanija u svojoj industriji, izvozi svoje proizvode u preko 140 zemalja sveta i prodaje svoje proizvode i kompanijama kao što su Toshiba, Sony, Ferrari, Ford, Toyota, General Motors...Tu su čak i NASA i CERN.

Sanja Jakovljević

Suosnivačica i generalna direktorka kompanije Beorol, koja je od početaka iz sopstvene garaže danas izrasla u kompaniju koja ima osam ćerki firmi u svetu, od Bliskog istoka, Rusije i Evrope, izvoze u preko 50 zemalja, imaju četiri proizvodnje, valjaka, četki, krep trake i plastike, nedavno su proglašeni 11. proizvodnjom na svetu, a plan je da 2023. godine dođu na 4. mesto te liste.

Vladan Janković

Vladan Janković je osnivač, vlasnik i generalni direktor kompanije Gigatron, koja se bavi prodajom "consumer electronic" proizvoda kroz 62 prodavnice u preko 30 gradova Srbije i kroz svoj e-commerce sajt, a kompanija zapošljava preko 1000 ljudi.

PRIJAVA ZA ČLANOVE KLUBAPo poslatoj prijavi obavestićemo Vas da li ima mesta za Vas u grupi mentorke ili mentora kojeg ste odabrali.
PRIJAVA ZA UČLANJENJE U KLUB I PRISTUP MENTORSTVU


Po uplati članarine, obavestićemo Vas da li ima mesta za Vas u grupi mentorke ili mentora kojeg ste odabrali. Polja označena zvezdicom su obavezna.

Postanite član Kluba i iskoristite priliku da rastete i razvijate se u preduzetništvu uz patronat najuspešnijih privrednika!

Uplata članarine na godišnjem nivou donosi popust od 10%.

Iznos godišnje članarine je 36.000,oo RSD + PDV

Mesečna članarina za Klub iznosi 1.800 rsd + PDV. Zainteresovani koji žele da budu deo Kluba mogu se javiti na mejl klub@japreduzetnik.rs